Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cabina presurizare tablouri electrice industriale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ECOTech
Out Of stock
Descriere
Garantam filtrarea pana la 0.4 microni, cu o precizie de 90% conf EN779:2012; Elimina defectele cauzate de mediul prafos sau coroziv din intreprinderi industriale. Un tablou electric dotat cu un astfel de echipament, nu va mai avea defectiuni cauzate de mediu, deoarece in interiorul acestuia nu va mai intra niciodata praf.Tablourile electrice sunt produse cu o protectie minima si de multe ori ineficienta impotriva prafului.

De cele mai multe ori exista doar un filtru grosier, care permite trecerea prafului fin si depunerea lui pe circuitele electronice fine ale tabloului, fie ca sunt calculatoare sau relee contactoare. In timp, asta duce la aparitia de defectiuni si intreruperi ale utilajelor scumpe si vitale ale intreprinderii. Cu cat aceste tabluri electrice lucreaza in medii mai nocive (praf etc), utilajele ajung la faza necesitatii interventiilor frecvente a echipelor de service. Asta genereaza costuri si intreruperi accidentale costisitoare.

Astfel, cu cat este montat mai din timp Prodeco Dust (aproape de data achizitiei utilajului) practic aceste probleme sunt eliminate complet. Mediul, nu mai are influenta negativa asupra utilajului.Exemple de utilaje protejate de astfel de echipamente:
- roboti industriali, utilaje de frezare cu calculator;
- poduri rulante (tablourile se gasesc in partea de sus unde praful se depune usor, si, unde se poate interveni foarte dificil);
- masini de taiere cu laser;
- mixere industriale etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura