Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuptor de pizza cu vatra rotativa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6000 €
Brand
OKY
Out Of stock
Descriere
Se stie ca o pizza facuta in cuptor pe vatra de lemne este mult mai gustoasa decat una coapta intr-un cuptor electric. Dar a aparut o alta problema: in primul rand, in cuptorul clasic pe lemne pizza se coace pe aceeasi vatra pe care se face focul, asa ca trebuie curatata.

A doua problema tine de faptul ca pizza trebuie rotita, deoarece partea care e catre foc este mai expusa si se coace mai repede, daca sunt mai multe pizza in cuptor trebuie inversate intre ele, cele de langa foc aduse in spate, iar cele din spate aduse langa foc. In concluzie, pizzarul trebuie sa fie foarte bun, ca pizzele sa iasa uniform coapte. Asa a aparut conceptul de cuptor cu vatra rotativa.

In cuptorul cu vatra rotativa focul se face in spatele vetrei si vatra ramane curata. Pentru ca sa putem incalzi mai rapid vatra, aceasta se poate ridica spre bolta cuptorului. Pizzele se introduc si se scot doar din fata, ele rotindu-se in cuptor. Vatra e realizata dintr-o argila refractara speciala, care acumuleaza caldura controlat. in asa fel incat pizza nu se va arde. Cand ea este coapta sus, cu siguranta va fi copt si blatul.

Cuptorul este realizat din elemente refractare de calitate superioara, ceea ce ii confera o mare rezistenta in timp, in conditii de exploatare industrial. Constructia speciala face ca timpul de coacere sa fie cuprins intre 1,5 - 2,5 minute. Pizza este mai buna daca sta mai putin in cuptor.

Cuptoarele noastre rotative au cea mai mare productivitate, aceasta ajungand si la 150 de pizza pe ora. Datorita izolatiei termice foarte bune a cuptorului, consumul de lemne este foarte redus. Cuptorul functioneaza complet automat, avand posibilitatea reglarii vitezei de rotatie a vetrei si a inaltimii la care aceasta se roteste. Se pot realiza si variante hibride, cu functionare pe gaz-lemn sau doar pe gaz sau lemne.

Temperatura este monitorizata de termostate electronice. Cuptoarele produse de noi consuma doar 25% din cat consuma un cuptor electric. De exemplu, daca la un cuptor electric platiti acum 1000 lei pentru current, la cuptoarele noastre veti plati doar 250 lei pentru lemne. Introducerea lemnelor in cuptor se face pe o usa separate, aflata in partea din spate a cuptorului.

Cuptorul are in partea din fata o usa de sticla termosecurizata, care pemite pizzarului sa vada pizzele fara sa deschida usa. Perioada de garantie este de 24 de luni. Meseria de pizzar este acum mult mai simpla.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura