Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazan ACV cu boiler incorporat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
ACV Heat Master 201
Out Of stock
Descriere
Functioneaza cu tiraj fortat;
Putere utila: 56,4 - 200,2 kW;
Debit in primele 60 minute: 6690 l;
Boiler interior de inox TANK IN TANK de 400 l;
Combustibil: gaz natural sau propan;
Suprafata minima de montaj la sol: 1 mp;
Arzator modulant BG 2000M/201;
Regulator electronic MCBA.

Heat Master 201 se distinge de producatorii traditionali de apa calda de consum, prin boilerul interior de inox TANK IN TANK de 400 l.
Acest rezervor este el insusi un schimbator de caldura cu o mare suprafata de schimb termic, permitand o incalzire rapida a apei.

Cazanul Heat Master 201 functioneaza atat cu tiraj natural cat si cu tiraj fortat datorita arzatorului modulant ACV din dotarea standard BG 2000M/201.
Regulatorul electronic MCBA cuprinde 3 interfete de comunicare: utilizator, instalator, fabricant si trei sonde tip NTC din care una pentru detectarea debitelor slabe de apa calda menajera, a doua pentru controlul timpului de pre si post-aprindere, respectiv a treia pentru controlul buclei de recirculare.

Modulare continua a puterii dezvoltate: nivelul de automatizare adoptat permite intrarea in functie a cazanelor in raport cu cererea de apa calda menajera, modularea continua a puterii avand efecte benefice in directia diminuarii in timp a cheltuielilor de exploatare.

Suprafata minima de montaj la sol: legarea in paralel a acestor cazane pentru asigurarea debitelor continue sau legarea in serie pentru asigurarea debitelor de varf in diferite variante de acumulare, poate constitui o solutie ideala in situatiile in care, necesarul de incalzire este devansat de cel al consumului de acm (centre sportive, hoteluri cu piscina, piscine, abatoare, etc.) cu o suprafata redusa la sol.

Garantie: 5 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura