Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazan mural in condensatie pentru incalzire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
ACV Prestige 50-75-120
Out Of stock
Descriere
Cazan mural in condensatie pentru incalzire
Randament foarte ridicat, 107 %
Schimbator unic din otel inoxidabil
Produs de ACV Belgia
Putere: 50 kW, 75 kW si 120 kW
Garantie 5 ani

Pentru noul cazan in condensatie PRESTIGE s-a creat un schimbator de caldura din otel inoxidabil cu un design special si s-a echipat cu un arzator modulant cu preamestec din otel inox, disponibil pentru functionare pe gaz metan sau propan. In aceste conditii cazanul poate ajunge la un randament de 107,9% cu emisii poluante (NOx) limitate la 47 mg/kWh.
Inima cazanului Prestige este un inovator schimbator de caldura, exclusiv din otel inoxidabil, obtinut dupa indelungi studii si testari, care reflecta experienta de 80 de ani a firmei ACV Belgia in utilizarea otelului inoxidabil pentru echipamentele de incalzire si producere de apa calda de consum.

Cazanele PRESTIGE 50-75-120 pot fi racordate la un sistem de incalzire multicircuit, sau in combinatie cu un boiler ACV Tank in Tank.

Eficienta maxima a unui sistem de incalzire poate fi dat de racordarea in cascada a mai multor cazane Prestige, care permit modularea puterii termice de la valoarea minima a puterii unui singur cazan pana la puterea maxima instalata. Cazanul Prestige este echipat standard cu regulator electronic care gestioneaza si controleaza intreaga functionare a centralei. Pentru simplitatea instalarii si automatizarii intregului sistem de incalzire ACV ne ofera o gama variata de accesorii hidraulice, de comanda si control pentru diferite tipuri de insatalatii.

Cazanele PRESTIGE 50-75-120 reprezinta optiunea perfecta pentru montaj in spatii cu dimensiuni reduse si asigurarea unei puteri termice mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura