Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie climatizare cu recuperare de caldura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
Sabiana ENERGY
Out Of stock
Descriere
- Solutie eficienta de ventilatie si climatizare
- Functionare pe incalzire si racire
- Asigura un aport de aer proaspta de 100%
- Randament de recuperare de pana la 75%
- Gama este disponibila in 6 modele
- Debit maxim de aer de 3.800 mc/h
- Presiune maxima disponibila de pana la 400 Pa
- Solutia ideala pentru restaurante, baruri, cafenele, piscine, etc.

Recuperatoarele ENERGY sunt dedicate in mod special unor anumite aplicatii, cuprinzand spatii publice de tip restaurante, cluburi, sali de nunti, cinematografe, piscine, spatii comerciale sau administrative, in care evacuarea aerului viciat si introducerea de aer proaspat sunt indispensabile, conform normativelor in vigoare, fiind obligatorie asigurarea numarului orar de schimburi de aer.

In cazul utilizarii recuperatorului ENERGY intr-o instalatie de climatizare, aerul proaspat este incalzit sau racit prin recuperarea energiei din aerul evacuat, care ulterior va fi adus la parametri termodinamici ceruti, cu un cost mult mai mic de energie.

Astfel in modul de functionare pe incalzire, aerul exterior care intra in recuperator la o temperatura de -10 C, poate fi incalzit prin transfer termic de catre aerul evacuat, pana la o temperatura de 9,6 C. In ipoteza ca parametrii finali ai aerului evacuat tind catre parametrii initiali ai aerului introdus, se pot obtine randamente de recuperare de pana la 75% din energia continuta in aerul evacuat.

Recuperatoarele ENERGY sunt compuse din unitatea centrala, care consta in schimbatorul termic aer/aer si ansamblul ventilator format din doua ventilatoare identice, sincronizate, pentru realizarea vehicularii debitelor egale de aer evacuat/introdus. Motoarele care echipeaza ventilatoarele sunt monofazate, cu trei trepte de viteza si au inglobate protectiile la suprasarcina.

Intreg ansamblul este
Solutie eficienta de ventilatie si climatizare
Functionare pe incalzire si racire
Asigura un aport de aer proaspta de 100%
Randament de recuperare de pana la 75%
Gama este disponibila in 6 modele
Debit maxim de aer de 3.800 mc/h
Presiune maxima disponibila de pana la 400 Pa
Solutia ideala pentru restaurante, baruri, cafenele, piscine, etc.

Cuprins intr-o carcasa autoportanta cu rol de sustinere a elementelor componente cat si de creare a drumurilor de aer prin interiorul aparatului.

In exterior carcasa prezinta deschideri dreptunghiulare pentru conectarea la sistemul de tubulatura.
- Toate aparatele din gama, realizeaza si filtrarea aerului prin doua sectiuni de filtrare, de 48 mm grosime, cu eficienta de filtrare clasa G3, construite din material sintetic regenerabil clasa F1. Accesul la aceste filtre se realizeaza prin partea de jos a aparatului, dupa indepartarea panoului inferior.
- ENERGY, pe langa functia de ventilare cu recuperarea caldurii, pot asigura si incalzirea spatiului deservit, putand fi livrate cu o baterie suplimentara de incalzire. Aceasta este montata in interiorul aparatului, pe calea de aer proaspat dupa recuperator si poate asigura puteri termice de pana la 35 kw in functie de marimea aparatului. Este confectionata din 3 randuri de tevi din cupru cu aripioare din aluminiu si colectoare laterale din bronz, toate asamblate intr-o carcasa din otel zincat.
- Sistemul de climatizare-ventilare cu recuperatorul ENERGY este o solutie de ultima generatie care are la baza o tehnologie simpla, dar care se impune prin flexibilitate si eficienta.

Garantie: 1 an
Trimite mesaj
Din Gura in Gura