Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Facem termometrul sa zambeasca

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazan pe lemne cu gazeificare cu sonda lambda Centrometal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
BioTec L 25 45 kW
Descriere
Bio Tec - L (25 - 45 kW) – cazan cu gazeificare din otel, cu sonda lambda, special conceput pentru functionarea cu lemne.
Acest produs are o eficienta foarte ridicata, datorita functionarii pe principiul gazeificarii si datorita panoului de comanda cu sonda lambda, care mentine constant raportul dintre combustibil si aerul de ardere, prin schimbarea turatiei ventilatorului si prin intermediul celor doua clapete cu servomotoare aflate pe admisia aerului primar si secundar.
Camera de combustie mare da posibilitate utilizatorului sa arda bucati de lemn cu o lungime de pana la 550 mm. Perioada de combustie este foarte mare, de pana la 12 ore, in functie de cererea de caldura (la o singura incarcare). Cazanul este dotat din fabrica cu panou de comanda cu touch screen pentru reglarea functiilor cazanului si pentru vizualizarea parametrilor.
Cazanul trebuie instalat cu acumulator de caldura si ventil termic cu 3 cai, pentru protectie.

Caracteristicile cazanului BioTec - L
Cazan pentru apa calda din otel special, proiectat pentru functionarea cu lemne (continut de umiditate lemne < 25%)
Principiul gazeificarii asigura o ardere completa a combustibilului si reduce perioda de curatare la minimum (depinde de calitatea lemnului si de timpul de utilizare a cazanului)
Panoul de comanda cu sonda lambda mentine constant raportul dintre combustibil si aerul de ardere, prin schimbarea turatiei ventilatorului si prin intermediul celor doua clapete cu servomotoare, aflate pe admisia aerului primar si secundar.

Arderea este permanent monitorizata prin intermediul sondei lambda, senzorului de gaze arse si senzorului de temperatura din camera de ardere secundara a cazanului.
Constructiv, cazanul este prevazut cu un canal de fum pozitionat deasupra camerei primare, care, prin intermediul ventilatorului, aspira fumul care iese din cazan atunci cand utilizatorul doreste sa incarce cazanul in timpul functionarii.

Tevile schimbatorului de caldura sunt prevazute cu turbulatoare care maresc eficienta cazanului si curata suprafetele de schimb de caldura, prin actionarea manuala a unui levier.
Camera de combustie este generoasa si este prevazuta cu trei usi mari, prin intermediul carora utilizatorul poate introduce bucati mari de lemn si poate curata si intretine usor cazanul.

A treia usa a cazanului, pozitionata in partea de jos a camerei primare, da posibilitatea utilizatorului sa initieze focul foarte confortabil si sa curate cenusa din camera primara foarte usor.
Deasemeni, camera primara este protejata cu placi de metal, care in caz de uzura pot fi inlocuite.
Se livreaza precablat, cu carcasa si izolatie, cu panou de comanda cu touchscreen.

Panoul cazanului comanda procesul de ardere, pompa de circulatie dintre cazan si acumulator (inclusiv doi senzori pentru acumulator), un circuit de inclazire cu vana de amestec in functie de temperatura exterioara (inclusiv senzor de exterior, senzor de tur si statie de camera) si pompa de circulatie a circuitului de preparare acm (inclusiv senzor de boiler).

Optional , prin intermediul unui modul cu relee si senzori, panoul de comanda al cazanului poate gestiona pana la trei circuite de incalzire cu vana de amestec, in functie de temperatura exterioara.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura